FOTO'S: Kerstwandeling door Carnisselande

BARENDRECHT – De jaarlijkse Kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’ beleeft op 15 december 2023 de jubileumeditie. Sinds 2011 organiseert stichting Hart voor Barendrecht deze sfeervolle lichtjestocht. Ieder jaar kiest de organisatie een andere wijk voor het evenement. Wandelaars lopen dit jaar via een verlichte route langs verschillende taferelen uit het kerstverhaal in en rondom campus Lagewei in Barendrecht.

Het thema voor de kerstwandeling is ‘Ga Mee!’ Onder leiding van een gids gaan de wandelaars in groepen op pad. Deelname is gratis, iedereen is welkom mee te doen. Tussen 18.30 en 19.30 uur kan vanaf Portus Groene Hart (Haarspitwei, Barendrecht) worden gestart met de wandeling die ca. 90 minuten duurt en begint met een reis terug in de tijd. Aan het eindpunt is er warme chocomel met wat lekkers.

Kerstwandeling

Dit jaar heeft stichting Hart voor Barendrecht de tiende live editie van de kerstwandeling flink ingekort ten opzichte van vorig jaar. De wandeling die op 15 december plaatsvindt in en rondom campus Lagewei is slechts 1,5 km lang en enkele taferelen zijn samengevoegd. Kinderkoor ZieZo neemt weer een deel van een tafereel voor hun rekening. Zij mag als één van de meest trouwe deelnemers natuurlijk niet ontbreken. De verteller en de gidsen, rollen die vorig jaar zijn geïntroduceerd, worden gecontinueerd, al is de verteller minder vaak aan het woord.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »