Opbouw van de kermis op het gemeentehuisplein begonnen

BARENDRECHT – [Foto’s] De eerste wagens met attracties voor de kermis in Barendrecht zijn vandaag (Zondag 16 april 2023) aangekomen. Vanochtend (Zondag 16 april 2023) werden de eerste attracties op het gemeentehuisplein gepositioneerd en in elkaar gezet. De octopus (“break dance”), het funhouse, de trampolines en speelautomaten kwamen vanochtend (Zondag 16 april 2023) al aan in Barendrecht.

Morgen zal de kermis opbouw nog doorgaan, waarna de kermis op dinsdag 18 april om 13:00 uur voor het eerst open gaat. De kermis staat er vervolgens tot en met donderdag 27 april, Koningsdag.

Kermisopbouw

De opbouw begon vanochtend (Zondag 16 april 2023) met attracties waar later weer andere attracties omheen worden gezet. Officieel is de opbouw pas morgen (Maandag 17 april 2023) en pas vanaf morgen (Maandag 17 april 2023) is er een parkeerverbod op (beide delen van) het gemeentehuisplein, maar de eerste attracties zijn vanochtend (Zondag 16 april 2023) al geplaatst met een handje vol geparkeerde auto’s eromheen.

De Binnenlandse Baan was door de opbouw af en toe niet begaanbaar ivm het draaien/steken van de lange vrachtwagens met attracties. Met een meetlint in de hand werden de wagens precies zo neergezet dat het allemaal moet gaan passen én dat de Binnenlandse baan vrij blijft voor autoverkeer. Onder andere de botsauto’s, een draaimolen, de rups en een 40 meter hoge zweefmolen volgen nog voor de opening van a.s. dinsdagmiddag.

Bekijk hier de openingstijden van de kermis in BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »