Heropening van vernieuwde kaaswinkel De Weypoort op de Middenbaan

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Vrijdag 14 april 2023) heropende kaasspeciaalzaak De Weypoort haar deuren aan de Middenbaan 87 in Barendrecht. Sven Kramer verrichtte samen met Weypoort eigenaar Dick Schumacher de officiële heropening. De nieuwe winkel is groter van opzet zodat er meer ruimte is voor een nog uitgebreider assortiment, maar ook voor advies, proeven en het maken van cadeaupakketten.

Afgelopen dinsdag werd er tijdens de werkzaamheden aan de nieuwe winkel nog een glas-in-lood raam gestolen. Het gestolen raam is niet meer teruggevonden, maar op tijd voor de opening is wel een nieuw raam geïnstalleerd.

Nieuwe winkel

Eigenaar Dick Schumacher: “Met trots ga ik samen met mijn team aan de slag in onze mooie nieuwe winkel aan de Middenbaan. Klanten kunnen zoals vanouds bij ons terecht voor een brede selectie kazen van hoge kwaliteit. Heerlijk voor op brood, voor bij de borrel of als smakelijk cadeau. We nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen in de winkel.

De kaasspeciaalzaak heeft twee maanden vanuit de oude Hema geopereerd, maar is nu teruggekeerd op zijn vertrouwde plek aan de Middenbaan 87. Door de verbouwing is de zaak een stuk ruimer. Nu er meer plek voor de kazen is, is er ook meer ruimte voor de beleving: advies over de kazen, proeven en het maken van cadeaupakketten. Ook het assortiment is uitgebreid. De Weypoort is vanaf het eerste uur trouwe verkoper van het kaasmerk De Rotterdamsche Oude en zal vanaf nu, naast alle andere Nederlandse en internationale kaassoorten, ook het Noord-Hollandse kaasmerk Lutjewinkel 1916 verkopen.

Olympisch schaatskampioen Sven Kramer opende vandaag (Vrijdag 14 april 2023) samen met Dick Schumacher de deuren van de vernieuwde winkel. Dick Schumacher is vanaf het begin betrokken geweest bij kaasmerk De Rotterdamsche Oude, dat sinds kort trotse partner is van Team Jumbo-Visma, de schaatsploeg van Sven Kramer.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »