Zonnige open dag bij Kanovereniging Lekko aan het Waaltje

BARENDRECHT – Heel Nederland eens van een andere kant bekijken? Fit blijven en tegelijkertijd volop genieten van de natuur? Samen met anderen gezellig sportief bezig zijn? Dan is een peddelsport misschien wel wat voor jou!

Op zaterdag 16 april organiseert Kanovereniging Lekko een open dag. Op deze dag kunnen geïnteresseerden uit de hele regio kennismaken met de diverse peddelsporten.

Het water op: Uitproberen en demonstraties

Enthousiaste leden zijn vanaf 10.00 tot 15.00 uur aanwezig om alle vragen over de peddelsport en kanovereniging Lekko te beantwoorden en, als het weer het toelaat, kan er onder begeleiding ook een stukje proefgevaren worden. Er zijn open kano’s, kajaks en sups om uit te proberen. Tip: neem droge kleding mee. Omkleden kan eventueel in de kleedkamers van het clubgebouw.

Een kajak is smal en je kunt dus omslaan. Geen paniek maar wel handig als je dus zelf de kajak weer terug kunt rollen! Dit vereist vaardigheid en techniek. Een specialist op dit gebied zal dit komen demonstreren.

Vind je het varen leuk en wil je lid worden? Voor iedereen die lid wordt op de open dag heeft de vereniging een introductieaanbod: Voor €50,- ben je de rest van het jaar lid en kun je onbeperkt het water op. Dit is inclusief een introductiecursus kajakvaren die start in mei.

Locatie: Clubgebouw KV Lekko aan de Noldijk 73 in Barendrecht. Van te voren opgeven is niet nodig maar wel fijn! Kijk voor meer info op kv-lekko.nl/open-dag-demodag-designkayaksBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »