Aanmelden: Kindervrijmarkt tijdens Koningsdag in Oude Dorpskern

BARENDRECHT – Voor Koningsdag op woensdag 27 april staan dit jaar weer diverse activiteiten in de agenda. Naast de al eerder aangekondigde terugkeer van de kermis zal ook de braderie in de Dorpsstraat en kindervrijmarkt in de Oude Dorpskern weer plaatsvinden. De rest van het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

De afgelopen 2 jaar konden de Koningsdag activiteiten niet doorgaan vanwege de beperkingen door de coronamaatregelen. Dit jaar zal Koningsdag in en rond de Oude Dorpskern voor het eerst worden georganiseerd door een nieuwe organisatie, de eerdere organisatoren zouden de organisatie tot en met 2020 op zich nemen, maar corona maakte hier vroegtijdig een einde aan.

Braderie en vrijmarkt

Het is vanaf dit jaar mogelijk om een kraam voor de braderie of een plek op de kindervrijmarkt online te reserveren. Een kraam kost €30,- en kan worden gereserveerd via oranjebarendrecht.nl.

Een plek op de kindervrijmarkt op het grasveld rond de Dorpskerk is alleen beschikbaar voor kinderen onder de 15 jaar. Voor een plekje op de vrijmarkt moet €10,- borg worden betaald die je terug krijgt als je je plekje schoon achterlaat. Ook deze plek kan worden gereserveerd via oranjebarendrecht.nl.

Organisatie

De nieuwe organisatie van Koningsdag in Barendrecht: “Na 40 jaar trouwe dienst heeft het oude bestuur de moeilijke keuze gemaakt om te stoppen als de gezichten van Oranje vereniging Juliana. Wij willen Geertrui de Boom, Anja de Boom en Paul Baas enorm bedanken voor alle tijd, energie en passie die zij deze jaren hebben gestoken in het organiseren van Koningsdag in Barendrecht. Wij zijn aan de andere kant verheugd te mogen mededelen dat wij; Mariane Jack, René Okkerse en Angelique Buik-Franken de kans hebben gekregen om dit prachtige evenement te mogen voorzetten. Uiteraard zullen wij voortborduren op het oude vertrouwde concept maar willen wij zeer zeker onze eigen stempel drukken op de toekomstige plannen, zo willen wij de aankomende jaren bouwen aan een evenement met vele nieuwe activiteiten, animatie en acts.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »