10 Minibiebs in Barendrecht doen mee aan de Dag van de Minibieb

BARENDRECHT – Tien Minibiebs in Barendrecht – en één in Heerjansdam – doen op zaterdag 5 juni mee aan de Dag van de Minibieb. Samen organiseren ze leuke activiteiten. Zo kun je een fietsroute ophalen bij de deelnemende minibiebs en krijg je gratis een speciale boekenlegger en/of kleurplaat.

Veel beheerders bieden extra boeken aan. Bij enkele biebs kun je stekjes van tuinplanten en groenteplanten ruilen. Voor kinderen is er ook iets te doen.

Minibieb

Een Minibieb is een boekenkastje aan de openbare weg, waar je gratis boeken kunt ruilen of lenen. De Dag van de Minibieb kun je zien als een Open Huis. Er worden laagdrempelige activiteiten georganiseerd. Bezoekers krijgen de kans om eens kennis te maken met de personen achter het boekenkastje of om met andere leesliefhebbers in contact te komen en boeken te ruilen. Je vindt de elf Barendrechtse deelnemers (volledige route) op de adressen Kreeftwater 76, Steekkant 52, Chopinstraat 50, Mozartstraat 23, Valeriaan 4, Pols-Akker 6, Rietvelddreef 92, Schaatsbaan 23, Tochtleede 9, Koedood 25 en Lindtsedijk 45 (Heerjansdam).

Bezoek je één of meerdere Minibiebs op 5 juni? Hou dan rekening met de maatregelen met betrekking tot het corona-virus. Houd afstand en was voor en na je bezoek je handen. Op de website dagvandeminibieb.nl kun je zien welke Minibiebs in Nederland meedoen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »