Prijsuitreiking G-Voetbaltoernooi Barendrecht 2015

BARENDRECHT – Op sportpark De Bongerd vindt op woensdag 31 juli het jaarlijks terugkerende nationale G-voetbaltoernooi plaats bij BVV Barendrecht. Dit evenement wordt georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal (CBV) in samenwerking met de KNVB, BVV Barendrecht en de Belangenvereniging Scheidsrechters Betaald Voetbal (BSBV).

Het toernooi op sportpark De Bongerd is vrij toegankelijk. Iedereen die wil komen kijken is van harte welkom! De opening zal om 10:00 uur plaatsvinden op het hoofdveld.

G-Voetbaltoernooi

Aan het toernooi nemen maar liefst 400 G-voetballers (in 39 teams) deel die allemaal in de échte tenues van clubs uit het betaald voetbal spelen. Zij worden bovendien gecoacht door alle bekende trainers van de profclubs. Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present op dit voetbalfeest.

Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan hoog in het vaandel tijdens het G-voetbaltoernooi, dat al voor het 27e achtereenvolgende jaar wordt georganiseerd bij BVV Barendrecht. Tientallen vrijwilligers van de club zijn die dag beschikbaar om het toernooi samen met de organisatoren in goede banen te leiden. Drumband Amarant en diverse artiesten zorgen voor de muzikale opluistering.

Benieuwd naar het programma? Hier vindt u het volledige programmaboekje (PDF)! Het evenement wordt tevens mede mogelijke gemaakt door Fonds Gehandicaptensport en sponsors ING, PWC en Voetbal International.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »