Hockeyclub Barendrecht, Sportpark de Doorbraak

BARENDRECHT – Vandaag (Zaterdag 1 juni 2019) vinden bij Hockeyclub Barendrecht en BVV Barendrecht de hele dag landelijke of regionale finales plaats. Bij de hockey gaat het om de landelijke finales uit de super A klasse, bij het voetbal gaat het om de KNVB-bekerfinales voor het district West II.

Op beide sportparken zijn bezoekers welkom om te komen kijken.

Hockey

Vandaag zullen op het complex van HC Barendrecht de landelijke finales uit de super A klasse worden gespeeld. In de A spelen jeugd spelers van 16 tot 18 jaar oud. Super A is landelijke de hoogste klasse in deze leeftijdscategorie.

De 16 beste teams, 8 jongens en 8 meisjes teams, zullen strijden om de kampioenstitel 2018/2019. Bij de jongens zullen onder andere teams aantreden van Pinoké, Naarden, Hurley en RingPass. Bij de meisjes wisten onder andere teams van Kampong, Oranje-Rood, Alliance en HC Rotterdam zich te plaatsen voor de finale.

Gedurende de gehele dag bent u van harte welkom om te komen kijken naar deze topwedstrijden. De eerste poule wedstrijden beginnen om 10.00 uur en uiteindelijke finales zullen beginnen om 15.30 uur. HC Barendrecht is trots gastclub te zijn voor dit fantastische hockeyevenement en zal er in samenwerking met de hockeybond KNHB alles aan doen om er voor spelers en toeschouwers een geweldige dag van te maken.

Voetbal

Sportpark De Bongerd is vandaag (Zaterdag 1 juni 2019) het decor voor de KNVB-bekerfinales voor het district West II. Vandaag (Zaterdag 1 juni 2019) worden op de accommodatie van BVV Barendrecht alle districtsbekerfinales gehouden. De amateurteams uit district West II die de finales van de regionale districtsbeker hebben bereikt, mogen bij BVV Barendrecht strijden om de KNVB beker. Ongetwijfeld vormt dit voor de deelnemende spelers een hoogtepunt van het seizoen 2018/’19. Het complete programma voor de finaledag vindt u hier.

De bekerfinaledagen van de KNVB West II zijn jaarlijks een groot voetbalfeest, waarop jong en oud geniet van het moois dat voetbal te bieden heeft. Uiteraard is iedere voetballiefhebber van harte welkom op zaterdag 1 juni 2019 bij BVV Barendrecht. De toegang is gratis.

Het toernooi om de KNVB-beker is georganiseerd door de nationale voetbalbond KNVB. Het toernooi is de oudste nog bestaande voetbalcompetitie van Nederland. Er zullen op 1 juni in totaal 48 andere bekerfinales worden gespeeld. De eerste bekerfinales vangen aan om 10.00 uur en voor de laatste bekerfinales klinkt om 16.15 uur het beginsignaal.

De bekerfinale van de standaard mannen (FC ‘s-Gravenzande 1 – Ter Leede 1) is al eerder afgewerkt. Dat duel werd op donderdag 30 mei gespeeld bij Vredenburch in Rijswijk.

« | »