Opening fietsreparatiepunt ‘Het Zijspoor’ bij NS-station

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Woensdag 8 mei 2019) opent burgemeester Jan van Belzen het fietsreparatiepunt bij het NS-station. Reist u met de trein en is uw fiets toe aan een reparatie of onderhoudsbeurt? Dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur terecht bij Het Zijspoor in de beheerdersruimte van de bewaakte stalling (hoek Stationsweg/Gebroken Meeldijk).

Uw fiets staat na reparatie klaar in de bewaakte fietsenstalling (eerste 24 uur gratis). Fietsreparatiepunt Het Zijspoor is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Dagbesteding Jonggehandicapten (Dajong) en Het Fietsenschuurtje.

Het Zijspoor

Het Zijspoor, de in december 2018 gerealiseerde toiletvoorziening én de start van de mobiele foodtrailer Soeppy (op werkdagen bij de ingang van het station) dragen bij aan een schone, hele en veilige stationsomgeving: “De sociale veiligheid op het station en in de stationsomgeving is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de gemeente Barendrecht, NS, ProRail, RET, politie en het OM. Voorbeelden van eerder gerealiseerde voorzieningen: het cameratoezicht, de vervanging van de trappen rondom de overkapping, de uitbreiding van de fietsenstallingen.

Update: Foto’s van de opening toegevoegd (Foto’s ingezonden door: Stichting Dajong)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen


Fotograaf: Stichting Dajong, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »