Trein (Sprinter) op Station Barendrecht

BARENDRECHT – De gemeente verwacht dat vanaf volgende week een nieuw openbaar toilet voor reizigers in gebruik kan worden genomen bij station Barendrecht. Al vele jaren klagen reizigers en omwonenden over het gebrek aan een openbaar toilet bij het station. Reizigers kunnen niet naar het toilet en omwonenden gaven aan met enige regelmaat reizigers aan de voordeur te hebben staan met het verzoek of ze gebruik mochten maken van hun toilet.

De nieuwe toiletvoorziening wordt gerealiseerd bij de bewaakte fietsenstalling bij het fietserstunneltje onder het spoor door (Gebroken Meeldijk). Deze fietsenstalling werd eerder dit jaar opgeknapt en deels gratis gemaakt (eerste 24 uur).

Toilet

Het toilet komt inpandig bij de bewaakte fietsenstalling. Hier wordt tegelijkertijd ook gewerkt aan een fietsreparatiepunt. Reizigers met (kleine) defecten aan de fiets, zoals een lekke band of een kapot fietslicht, kunnen hier terecht om hun fiets te laten repareren.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »