FOTO'S: Dag 2 - Avondvierdaagse Barendrecht 2018

BARENDRECHT – Stichting A4D Barendrecht organiseert ook dit jaar weer de Avondvierdaagse in Barendrecht. “We zijn in volle gang en de avondvierdaagse vindt dit jaar plaats op 3, 4, 5 en 6 juni“, aldus de organisatie.

De inschrijvingen zijn deze week geopend. Een startkaart kopen kan via de website a4dbarendrecht.nl (€5,50 via de webshop), bij het Inge de Bruijn Zwembad (€6,50) of bij het startbureau tijdens de eerste wandeldag (€6,50)

Wandelen

De Avondvierdaagse start op maandag 3 juni, de laatste dag is op donderdag 6 juni. Er kan worden gekozen voor de 5 of 10 kilometer routes. De start van de avondvierdaagse is opnieuw vanaf het terrein van het Inge de Bruijn zwembad.

Ook vraagt de organisatie bewoners van de straten waar de avondvierdaagse doorheen komt, om hun straat te versieren. De routes zijn gelijk aan die van vorig jaar en zijn terug te vinden op de website van de avondvierdaagse. “We hopen natuurlijk weer op een gezellige avondvierdaagse, waarbij het een feestje wordt voor alle deelnemers en buurtgenoten“, aldus de organisatie.

Het Inge de Bruijn Zwembad is voor inschrijving open van: maandag t/m donderdag van 09.00 tot 20.30 uur en vrijdag t/m zondag van 09.00 tot 14.00 uur

Goed doel steunen

Voor het eerst in het bestaan van de Avondvierdaagse Barendrecht heeft het bestuur besloten een goed doel te steunen. Voor dit jaar is het de Stichting Sinchou Algahie. Deze stichting heeft een project in Gambia waar een kippenfarm is opgezet. Door de opbrengst van de eieren kunnen de kinderen van het dorp naar school en krijgen ze elke dag een warme maaltijd.

Het project voor dit jaar is het bouwen van twee klaslokalen zodat de kinderen niet meer onder een ijzeren afdak hoeven te zitten. Meer informatie via de website sinchoualgahie.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »