Vrijwilligersmarkt in Het Kruispunt: Kennismaking met vrijwilligersorganisaties in Barendrecht

BARENDRECHT – KijkopWelzijn organiseert in samenwerking met Bibliotheek AanZet op zaterdag 11 mei 2019 van 13.00 – 15.00 uur een lokale vrijwilligersmarkt in de bilbliotheek in Het Kruispunt. Wethouder Reshma Roopram zal de vrijwilligersmarkt om 13.00 openen.

De vrijwilligersmarkt is voor alle inwoners van Barendrecht die zich willen oriënteren op de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te gaan doen. Verschillende organisaties presenteren zich en gaan met u in gesprek over de vacatures die zij op dit moment hebben.

Tijdens de vrijwilligersmarkt kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met de vele maatschappelijke organisaties die Barendrecht rijk is. Daarnaast wordt er een presentatie door de Bibliotheek AanZet en Het Kruispunt gegeven om 13.00 uur en 14.00 uur en een Workshop over de CV en sollicitatiebrief om 13.30 uur en 14.30 uur.

Al lang het idee om vrijwilliger te worden? Benieuwd wat u zoal waar kunt doen? Kom dan langs op 11 mei in Bibliotheek AanZet in het Kruispunt (Middenbaan 111, Barendrecht) van 13.00 – 15.00 uur.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »