Balletje slaan tijdens Open dag van Tennisvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 30 maart vindt van 12:00 tot 14:00 uur een open tennis middag plaats bij Tennis Vereniging Barendrecht (TVB). TVB is een gezellige vereniging met een mooi nieuw park met 9 buiten gravel banen, en 3 binnen banen en heeft circa 800 leden. TVB staat bekend om de gezellige sfeer en de vele activiteiten.

Op deze middag kun je van 13:00 tot 14:00 uur gratis meedoen aan een tennis clinic. Tevens zal de koffie/thee klaar staan met wat lekkers. Voor de kinderen is er na afloop een lekkere pannenkoek.

Tennis is er voor alle leeftijden, en TVB heeft dan ook actieve leden van 5 tot 85 jaar.  Als u deze dag besluit lid te worden krijgt u 25% korting op het lidmaatschap 2019.

Het heeft de voorkeur vooraf aan te melden via info@tvbarendrecht.nl. Op deze dag zal er in de middag ook veel gezelligheid zijn met een stampertjesdag. Deze ouderwetse TVB traditie is weer in ere hersteld dit jaar. Dit is een tennismiddag tussen de competitieteams van TVB die dan het gravel aanstampen middels hun onderlinge wedstrijden. Deze dag zal worden afgesloten met een drankje.

Meer weten over de club? tvbarendrecht.nl TVB is gevestigd aan de Graaf Adolfstraat 4 in de Oranjewijk in BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »