Muzikaal programma tijdens Barendrechtse Kunstmarkt op zaterdag 16 juni

BARENDRECHT – De 34ste editie van de Barendrechtse Kunstmarkt is bijna vol. Het oude dorpscentrum van Barendrecht zal op zaterdag 15 juni weer het decor van de bekende kunstmarkt zijn. De kunstmarkt is op zaterdag 15 juni 2019 en duurt van 10:00 tot 17:00 uur.

Organisatoren Jo Polak en Rene Baan: “Sinds drie jaar is deze plek dè locatie waar iedereen zich thuis voelt. De Barendrechtse Kunstmarkt, die dit jaar voor de 34ste keer wordt georganiseerd, sluit naadloos aan bij de historische sfeer in het centrum. Ook de kunstenaars, die uit heel Nederland naar Barendrecht komen, waarderen deze locatie zeer en zullen op de Dorpsstraat, het Doormanplein en rond de dorpskerk in één grote openluchtexpositie hun werk presenteren en verkopen.

Kunstmarkt

Ook de zaal “De Ontmoeting”, naast de dorpskerk, zal weer deel uitmaken van de kunstmarkt. De organisatoren hebben al veel kunstenaars met kwalitatief hoogstaand werk weten te verleiden naar Barendrecht te komen. Op de website, Facebook- en Instagram pagina van de kunstmarkt is al een goede indruk te krijgen van het werk dat in de kramen gepresenteerd en verkocht zal worden.

Muziek en kunstwerken in diverse disciplines

Kunstenaars met veel verschillend werk zoals: portrettekenen, schilderen in verschillende stijlen en technieken, glaskunst, sieraden, beelden van hout en steen, smeedwerk, brons, grafische technieken en fotografie. De organisatie probeert een zo breed mogelijke variatie aan kunstenaars bijeen te brengen. Ook zullen weer muzikanten optreden. Met diverse Barendrechtse organisaties, zoals CultuurLocaal en Barendrecht Klassiek is al contact gezocht om ook hier tot een goede mix van het muziekrepertoire te komen.

Inschrijven is nog mogelijk via de website www.barendrechtsekunstmarkt.nl (Alleen inschrijven voor sieraden is niet meer mogelijk)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »