Eben-Haëzerkerk, Voordijk/Dudokdreef, Barendrecht

BARENDRECHT – In de Eben-Haëzerkerk wordt op zaterdag 30 maart van 9.00 tot 10.30 uur een beurs met tweedehands voorjaars- en zomerkleding gehouden.

Er wordt kleding voor jongens en meisjes verkocht vanaf maat 86 en eigentijdse kleding voor tieners. De kerk staat aan de Voordijk, de ingang van de beurs is aan de Dudokdreef.

Kledingbeurs

Kleding kopen kan uitsluitend tegen contante betaling. Aan kopers wordt 15% extra in rekening gebracht en bij verkopers wordt 15% in mindering gebracht. Het verschil komt ten goede aan het goede doel. De opbrengst is bestemd voor stichting Charité.

Kleding inleveren

Kleding inleveren (geen schoenen, badjassen, nachtkleding, mutsen/sjaals of speelgoed) kan vrijdag 29 maart van 14.00 tot 15.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Zaterdag 30 maart kunnen verkopers van 13.30 tot 14.00 uur de opbrengst van niet verkochte kleding ophalen.

Een verkoopnummer aanvragen kan via kledingbeursbarendrecht.nl Binnen drie dagen krijg je een nummer toegestuurd. De administratiekosten per nummer zijn twee euro (maximaal 25 stuks per nummer).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »