Archieffoto: Kinderkleding- en speelgoedbeurs Carnisse Haven

BARENDRECHT – Zaterdag 16 maart van 8.00 tot 11.30 uur is er kinderkleding- en speelgoedbeurs in Carnisse Haven. Op donderdag 21 februari om 19.00 uur kunnen verkopers een verkoopnummer aanvragen. U bent als bezoeker, vrijwilliger of verkoper van harte welkom!

Tijdens de beurs kan gebruikte zomerkleding en speelgoed gekocht en verkocht worden. Artikelen moeten schoon en netjes zijn. Hier wordt op gecontroleerd door de organisatie. Het aanvragen van een verkoopnummer kan op donderdag 21 februari as vanaf 19.00 uur via beurscarnissehaven.nl (kies voor nummer aanvragen) hier vind u ook alle ‘spelregels’.

Kosten/opbrengsten

Kopers wordt 10% extra berekend en bij de verkopers wordt 20% van de opbrengst in mindering gebracht. Deze 30% komt ten goede aan het goede doel.

De speelgoed- en kledingbeurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste beurs in de regio met een enorm aanbod van mooie kleding en speelgoed. Een goed idee voor de portemonnee, het milieu en het goede doel!

Carnisse Haven is te vinden aan de Noordersingel 30 te Barendrecht (gratis parkeren). Ook goed bereikbaar met tramlijn 25, halte Meerwede.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »