7 maart: Beursvloer Barendrecht voor bedrijven, scholen en stichtingen

BARENDRECHT – Op donderdag 7 maart om 16.30 uur geeft burgemeester Van Belzen het startschot voor wederom een beursvloer evenement van De Barendrechtse Uitdaging. De beursvloer is de plek waar bedrijven, scholen en stichtingen elkaar vinden in vraag en aanbod, zonder dat er geld wordt uitgewisseld.

Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging. “Voortbordurend op het succes van vorig jaar, verwachten we weer prachtige matches te maken waar Barendrecht alleen maar mooier van wordt”.

Matchen van vraag en aanbod

Van schilderwerk bij Humanitas, tot trainingen mindfulness op scholen, en een meubeldans voor diverse stichtingen is een korte impressie van de matches van vorig jaar. Ook dit jaar zijn er weer volop mogelijkheden voor bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties om elkaar te ontmoeten op de Beursvloer bij Makro Barendrecht (Zeemanstraat 2).

De hulpvragen van stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven lopen al binnen en variëren van het beschikbaar stellen van een vergaderruimte tot het verlenen van juridisch of commercieel advies. De maatschappelijke organisaties gaan actief op zoek naar bedrijven die hun hulpvraag kunnen oplossen. “Voor u als bedrijf de kans maatschappelijk van betekenis te zijn.“, aldus Linda.

Deelname is gratis

Wilt u deelnemen aan de Beursvloer? Aanmelden kan via: barendrechtseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer/ Geef daarbij aan wat uw hulpvraag en/of aanbod is.

« | »