Bethel Bazar 2018

BARENDRECHT – De jaarlijkse Bethel Bazar bij de Bethelkerk in Barendrecht wordt in 2020 voor het laatst gehouden. Huib van Zessen namens de Commissie Bethelbazar: “Als er geen nieuwe, vooral jongere aanwas komt voor het bestuur, organiseren wij de bazar nog twee maal.” In dat geval is de laatste editie in 2020. Dit jaar wordt de bazar op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei gehouden.

Huib van Zessen: “Het is een zeer moeilijk besluit geweest. We worden allemaal ouder en het is en wordt voor een groot aantal commissie leden te zwaar. In de loop der tijd zijn er commissieleden gestopt. Als er mensen zijn die het stokje willen overnemen zouden wij daar heel erg blij mee zijn.

Til en sjouwwerk

Het organiseren van de jaarlijkse bazar wordt te zwaar voor de huidige commissie leden. “Waar het ook om gaat is het til- en sjouwwerk op de vrijdagavonden, de boodschappenactie en mensen die de leiding nemen over onderdelen tijdens de twee bazardagen“, aldus Huib van Zessen.

Bethel Bazar 2019

Als u nog spullen voor de rommelmarkt heeft: deze kunnen vrijdag 29 maart (eerste inzamelavond) worden ingeleverd bij de containers op het plein bij de kerk.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »