Gemeente gaat reizigers bij NS station interviewen: "Geef uw mening over de oostzijde van het NS-station!"

BARENDRECHT –Wilt u meedenken over de ontwikkeling van het gebied ten oosten van het station? Wat vindt u positief aan de locatie? Wat mist u?

Geef uw mening op donderdag 27 september! Tussen 12.00 en 14.00 uur en tussen 16.00 en 19.00 uur interviewt de gemeente reizigers, werknemers en bezoekers van het bedrijventerrein, omwonenden en andere belangstellenden. De medewerkers staan in de stationshal. Bij een maquette van het stationsgebied gaan zij graag met u in gesprek!

Gebiedsvisie

Tot half 2019 ontwikkelt de gemeente een visie voor het gebied ten oosten van NS station Barendrecht, de kant van het bedrijventerrein. Dit willen ze samen doen met omwonenden, gebruikers van het bedrijventerrein en geïnteresseerde professionele partijen: “Met deze gebiedsvisie werken we toe naar een aantrekkelijk en levendig gebied. Er vinden voorlopig nog geen werkzaamheden plaats“, aldus de gemeente. Meer informatie: barendrecht.nl/stationsgebied

Zie ook: ProRail koopt grond naast station Barendrecht voor nieuwe verkeersleidingspostBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »