27 sept - 6 okt: Kom Erbij Week in Barendrecht met activiteiten voor alle inwoners

BARENDRECHT – Volgende week, op 27 september, start de Kom Erbij Week. Tot en met 6 oktober zijn er veel activiteiten waar iedere inwoner van Barendrecht voor is uitgenodigd. Op 6 oktober wordt er afgesloten met een feest in BLOK0180! Van 14.00 – 16.00 uur treedt het veertig koppen tellend koor ‘Tranen met tuiten’ op. Kom Erbij, zing mee en haak in! Natuurlijk wordt er voor de inwendige mens ook gezorgd.

Bekijk onderaan dit artikel alle activiteiten waar u aan mee kunt doen.

Wensboom

Op de Kom Erbij Buurtdag op donderdag 4 oktober 2018 koppelen we vraag en aanbod van bewoners aan elkaar. Heeft u een wens of een aanbod? Bijvoorbeeld met elkaar een wandeling maken, een kopje koffie drinken, een karweitje in de tuin doen of een bezoekje brengen aan een oude woonplaats? Geef uw wens door aan KijkopWelzijn via (0180) 69 18 00 of balie@kijkopwelzijn.nl en zij zorgen voor een plekje in de Wensboom!

Kom Erbij

De Kom Erbij Week is de Barendrechtse vertaling van de (landelijke) Week tegen Eenzaamheid. Ook hier ervaren mensen namelijk soms eenzaamheid. De Kom Erbij Week biedt inwoners de mogelijkheid ergens gewoon eens vrijblijvend binnen te lopen. Voor organisaties is het een uitgelezen kans zich te presenteren.

Activiteiten

Klik op onderstaande afbeelding om het volledige programma voor de hele week te bekijken:

Meer informatie over de activiteiten vindt u op de website van Kijkopwelzijn. Bellen kan ook, via (0180) 69 18 00.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »