Zomer vol pret met het Jeugd Vakantiepaspoort, nu ook voor kinderen (4 t/m 12) uit Barendrecht

BARENDRECHT (23 juli 2018) – Alle Barendrechtse kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen tot en met 26 augustus gebruikmaken van het Jeugd Vakantiepaspoort. Het paspoort kost €4,50 en is verkrijgbaar bij de balie in het gemeentehuis. Inwoners met een minimuminkomen kunnen de kosten van het paspoort betalen met hun tegoed van de regeling Meedoen voor minima.

Met het Jeugd Vakantiepaspoort kunnen kinderen gratis of met een flinke korting op reis naar 144 bestemmingen in en om Rotterdam. Bijvoorbeeld naar het Natuurhistorisch Museum, zwemmen in het nieuwste zwembad van Rotterdam, speuren bij Belevenisboerderij Schieveen of spelen in Indoorspeeltuin Avontura.

Meer informatie

Algemene informatie over het Jeugd Vakantiepaspoort en alle bestemmingen staat op jeugdvakantiepaspoort.nl. Inwoners die in aanmerking komen voor de regeling voor minima kunnen voor meer informatie terecht op barendrecht.nl of telefonisch contact opnemen met de klantmanager inkomen via 14 0180 (op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »