Zomercircus Barendrecht: Kinderen treden op in circustent langs de Vrijenburglaan

BARENDRECHT – [Foto’s] Zo’n 30 kinderen hebben gistermiddag (Zaterdag 21 juli 2018) een optreden gegeven in de circustent langs de Vrijenburglaan. De kinderen, in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, hebben daarvoor meegedaan aan het Zomercircus Barendrecht.

Ballopen, koorddansen, jongleren en eenwielfietsen waren een aantal van de acts die werden opgevoerd.

Circus

Afgelopen week hebben de kinderen iedere ochtend trucjes en acrobatische acts geoefend om te laten zien tijdens het grote optreden. Dit optreden vond gistermiddag (Zaterdag 21 juli 2018) plaats in de grote rode circustent langs de Vrijenburglaan. Iedereen was welkom om hierbij te komen kijken. Zowel grote als kleine trucjes werden beloond met een luid applaus voor alle kinderen.

CircusKunst kijkt tevreden terug op afgelopen week: “CircusKunst, die circus altijd inzet als middel en niet als doel, is ook erg tevreden. Buurtbewoners zijn uit hun huis te komen om een praatje te maken, ouders en kinderen zijn samen in 1 week gegroeid tot echte circus familie’s kortom vele doelen bereikt en de kinderen waren trots op hun eigen show in een echte circustent.

Het zomercircus Barendrecht is een initiatief van het Centrum voor CircusKunst samen met Gemeente Barendrecht en het Lokaal Fonds voor Barendrecht. Namens de gemeente Barendrecht was wethouder Bults aanwezig bij het optreden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »