Zomercircus Barendrecht voor kinderen van 6 tot 14 jaar: Voorstelling in grote circustent

BARENDRECHT – De zomervakantie komt er weer aan. Daarom wordt er voor alle kinderen het ZomerCircus Barendrecht georganiseerd! “Ben je de eerste week van de zomervakantie thuis en heb je zin om wat leuks te doen? Kom dan meedoen met het zomercircus Barendrecht“, aldus de organisatie.

Het zomercircus vindt plaats van 16 tot en met 21 juli 2018. De ochtenden (9.30-12.00 uur) zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot 9 jaar.  De middagen (13.30-16.00 uur) zijn bedoeld voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Deelname kost €15 en aanmelden kan tot uiterlijk 11 juli.

Oefenen voor circusvoorstelling

Elke ochtend worden circuskunsten geoefend: “Zo gaan we ballopen, koorddansen, jongleren, eenwielfietsen en nog veel meer.” Het programma voor de 6-9 en 9-14 jarige is ongeveer gelijk , maar voor de oudere kinderen een stapje moeilijker.

De oefeningen vinden plaats op het veld voor Basisschool de Vrijenburg aan de Vrijenburglaan 61 in Barendrecht. Bij slecht weer wordt er geoefend in de gymzaal van de school.

De docenten van het jeugdcircus Barendrecht staan klaar om je alle circuskunsten te leren. Op vrijdag 20 juli kun je kiezen of je mee gaat doen met het optreden. Als dat zo is dan kom je op zaterdag 21 juli weer oefenen en optreden. Ook de oudere kinderen kunnen meedoen met de grote show. Op vrijdag 20 juli kun je kiezen of je mee gaat doen met het optreden. Als dat zo is dan kom je op zaterdag 21 juli weer komen oefenen en optreden.

Circusvoorstelling

Zaterdag 21 juli is de grote circusvoorstelling. Iedereen mag komen kijken wat de artiesten van het zomercircus Barendrecht geleerd hebben: “We bouwen hiervoor, met hulp van de ouders, de grote circustent op aan de Vrijenburglaan. Onze voorstelling is van 14.00-15.00 uur en iedereen is welkom!

Aanmelden

Meedoen aan het zomercircus kost 15 euro voor de hele week! Daarvoor kom je dus 5 ochtenden of middagen oefenen en mag je meedoen met de voorstelling. Dat laatste is niet verplicht, je kunt ook alleen de oefen week meedoen. Als je meedoet moet je wel 5 dagen meedoen, anders mis je belangrijke trucs.

Heb je zin om mee te doen dan moet je je wel inschrijven. Dit kan van 12 juni tot uiterlijk 11 juli. Je kunt dit doen door ons een mail te sturen: info@circuskunst.nl.

Centrum voor CircusKunst

Het zomercircus Barendrecht is een initiatief van het Centrum voor CircusKunst samen met Gemeente Barendrecht en het Lokaal Fonds voor Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »