Zaterdag vanaf 1:00 uur: Informatiedag Veiligheid in Carnisselande voor jong en oud

BARENDRECHT – Burgemeester Jan van Belzen opent morgen (Zaterdag 26 mei 2018) (za 26 mei) om 11.00 uur de Informatiedag Veiligheid in Carnisselande. Bezoekers kunnen daarna tot 16.00 uur op een ontspannen manier kennismaken met het werk van hulpverleners. Het evenement vindt plaats op het Middeldijkerplein.

Openbare orde, zorg en veiligheid, crisisbeheersing, de wijkagent, het wijkteam, het hennepteam en de buurtpreventie zijn aanwezig en vertellen bezoekers graag over hun specifieke rol voor een veilig Barendrecht. De brandweer geeft demonstraties. Een ‘fietsendief’ laat zien hoe hij te werk gaat. Bij de ambulance kunnen bezoekers leren reanimeren.

De informatiedag Veiligheid is geschikt voor jong en oud. Kinderen kunnen zich laten schminken en ballonnen laten vouwen. Ook kunnen zij een kleurplaat kleuren en inleveren voor een presentje.

Gemeente Barendrecht organiseert de Informatiedag Veiligheid in samenwerking met een aantal veiligheidspartners, zoals de Nationale Politie, VRR (brandweer), Jongerenwerk Barendrecht en Humanitas.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »