Zaterdag 26 mei: Spectaculaire dag over veiligheid op het Middeldijkerplein

BARENDRECHT – Zaterdag 26 mei is het zover: De Informatiedag Veiligheid in Carnisselande. Voor jong en oud is op deze “spectaculaire dag” tussen 11:00 en 16:00 uur van alles te zien en te ervaren. Er zijn demonstraties, kinderen kunnen klauteren op het luchtkussen, zich laten schminken als superheld en skelteren over het parcours.

Kinderen mogen verkleed komen als hun favoriete hulpverlener. Ook kunnen zij een kleurplaat inkleuren en inleveren voor een presentje.

Informatieve stands en demonstraties

Kom van alles te weten over openbare orde, zorg en veiligheid, crisisbeheersing, de wijkagent, het wijkteam, Hennepteam en Buurtpreventie. Demonstraties van de brandweer en een ‘fietsendief’.

Gemeente Barendrecht organiseert de Informatiedag Veiligheid in samenwerking met diverse veiligheidspartners zoals de Nationale Politie, VRR (brandweer), Jongerenwerk Barendrecht en Humanitas.

Artikelfoto: Demonstratie door de brandweer tijdens de Veiligheidsdag in het centrum van Barendrecht (2017)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »