Kiwanis Kinderfeest op zaterdag 9 juni voor alle kinderen uit Barendrecht en omstreken: Extra veel activiteiten

BARENDRECHT – Het Kiwanis Kinderfeest is al jaren een begrip in de regio, een evenement met activiteiten voor alle basisschoolleerlingen (en hun (groot)ouders/verzorgers) uit Barendrecht en omstreken. Dit jaar vindt dit evenement plaats op zaterdag 9 juni van 11.00 tot 17.00 uur en zoals altijd op het terrein van kinderboerderij De Kleine Duiker.

Deze dag vol kinderactiviteiten is tevens de bekroning van de samenwerking tussen Kiwanis Barendrecht, De Kleine Duiker en het Calvijn Groene Hart. Het feest is nu namelijk ook de grote finale van de Maatschappelijke stageopdracht voor de betreffende leerlingen.

Extra veel activiteiten

Aangezien het een lustrumfeest is, zullen er extra veel feestelijke activiteiten zijn. De kinderen kunnen zich onder andere uitleven op springkussens, bij de pannakooi, op de bungyjumptrampoline, in de ballenbak en draaimolen. Ook kunnen ze genieten van kanovaren, schminken, de beautytruck, botenbak, de brandweer, huttenbouwen, boogschieten, touwtjetrekken, ponyrijden en zelfs van een heuse voorstelling ‘Boer ‘n’ Draad’, een muzikale ontdekkingstocht langs alle dieren van de boerderij. Natuurlijk zorgen clowns en muziek ook weer voor het nodige vertier.

Kinderen

Het feest richt zich op kinderen van 4 tot 12 jaar, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd en dat alles voor het goede doel, want de volledige opbrengst komt dit jaar ten goede aan De Kleine Duiker.

Er zijn ook nog eens fantastische prijzen te winnen zoals een fiets, cadeaubonnen, speelgoed en zelfs een heuse ballonvlucht voor twee personen! Kortom, er is genoeg te doen voor jong en oud en ook aan de inwendige mens is gedacht: popcorn, suikerspinnen, ijs van Hemels, Twister fries, hamburgers, sate, tosti’s en natuurlijk vers fruit van de veiling voor mee naar huis, horen er allemaal bij.

Kom als het even kan op de fiets, want het belooft weer een gezellige drukke boel te worden! De organisatie kijkt al uit naar ieders komst. Meer informatie is te vinden op kiwaniskinderfeest.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »