Succesvol Bier en Bratwurst toernooi bij Tennisvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Op 17 mei werd de 2de editie van Bier & Bratwurst Herentennistoernooi georganiseerd door het recreatieteam van de Tennisvereniging Barendrecht (TVB). Er was een recordaantal deelnemers (85), die ieder 2 wedstrijden van een uur moesten spelen op de 11 banen van het sportpark.

Het Recreatieteam, geholpen door 4 dames in Dirndls, serveerden natuurlijk broodjes Bratwurst en diverse andere snacks, daarmee kwamen de mannen de avond wel door. Met een Obstler en een paar biertjes in hun kraag was er al gauw een super sfeer!

Toernooi

Er waren spelers van diverse niveaus. Doordat er gemixt ingedeeld werd waren er hele leuke en verrassende wedstrijden bij. Uiteindelijk waren er 2 winnaars, Joost van Dijk en Jan Baan, die een prijs kregen van onze andere sponsor Palm Party House!

Ook waren er 2 aanmoedigingsprijzen voor Paul van Boodegom en Frits Muller gesponsord door Fifty-Fifty modes en een speciale prijs voor de heer Michel Bruynickx . Ook werd Erik van Horsen gebombardeerd tot keukenprins van de TVB, voor al zijn activiteiten in de keuken! “Het was weer een super geslaagde avond die pas laat was afgelopen.

Prosecco toernooi

Op 6 juni vindt voor de dames het Prosecco toernooi plaats. Een echte ladies night met tennis en een hapje en een drankje: “Er wordt ook hier weer een hoge opkomst verwacht. De evenementen bij TVB zijn dit jaar erg populairBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »