Feestelijke Burendag en lancering van buurtplatform op het Middeldijkerplein

BARENDRECHT – Na het succes van de Burendag op 23 september 2017 hebben de samenwerkende partners besloten ditmaal een Lentefeest te organiseren op 9 juni 2018 op het Middeldijkerplein. De aanvang is om 10.30. Er staat dan koffie, thee en een koekje klaar bij de winkel van Humanitas DMH.

Het Bewoners Platform Buurt Bestuurt Middeldijkerplein e.o., Kijk op Welzijn en Humanitas DMH werken samen om het Lentefeest mogelijk te maken.

Activiteiten

Voor de kinderen is er schminken met Kunstexpress Humanitas DMH. In de Bibliotheek is er voorlezen voor jong en oud. Verder toont hovenier Kok hoe je de tuin kunt vergroenen, zodat het hemelwater beter wegvloeit.

Er is een spetterend optreden van meezingkoor “Tranen met Tuiten”. Verder zal er rond de middag een hapje en een drankje zijn om voor de inwendige mens te zorgen. Gratis consumptiebonnen zijn verkrijgbaar in de winkel van Humanitas.

Het Lentefeest wordt mogelijk gemaakt door: Stichting Kijk op Welzijn, Humanitas DMH, Makro, Vervat Voortentenspecialist, Gemeente Barendrecht; het Bewoners Platform Buurt Bestuurt Middeldijkerplein e.o.;Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »