Vrijdag 1 juni: Optreden van Rapper Jacin Trill in BLOK0180

BARENDRECHT – Op vrijdag 1 juni treedt aanstormend talent Jacin Trill op in BLOK0180. Jacin Trill, pseudoniem van Jacin Koot, is een Nederlandse rapper. Hij staat onder contract bij platenlabel Artsounds en verwierf bekendheid met zijn hit Kspreyopjebytch.

Kaarten voor deze avond (21:00 – 01:00) in BLOK0180 kunnen online besteld worden voor €9,83 of voor €14,- aan de deur (toegang vanaf 14 jaar). “Wees er snel bij, de verwachting is dat het is snel is uitverkocht“, aldus de organisatie.

Voorprogramma

In het voorprogramma maken twee Barendrechtse rappers hun opwachting, Avecmonami & Rabbs. Deze heren hebben de afgelopen periode in BLOK0180 geoefend om toe te werken naar hun eerste optreden. Chelsea K en DJ Jeff, twee dj’s van Barendrechtse bodem zullen de zaal verder opwarmen.

Rapper

Andere bekende hits van Jacin Trill zijn rozeswoesh en Nikes, waarop Bokoesam ook te horen is. Komende periode staat hij op alle grote poppodia waaronder Paradiso. In augustus maakt hij ook zijn opwachting op Lowlands. Het Jeugd- en Jongerenwerk is dan ook bijzonder blij dat ze deze rapper naar Barendrecht hebben kunnen halen. Jacin Trill (1998) heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: no more bad vibes. De titel van zijn tape Happyland die in September 2017 uitkwam, zegt alles. Juist als het leven tegenzit, laat de Hoornse Jacin Trill je zien dat achter elke wolk de zon schijnt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »