18 - 22 juni: Zwem4Daagse in het Inge de Bruijn Zwembad

BARENDRECHT – Ook dit jaar organiseert Zwem- en Polovereniging Barendrecht (ZPB) de Zwemvierdaagse in het Inge de Bruijn Zwembad in Barendrecht. Iedereen die mee wil doen kan zich aanmelden. Er wordt van maandag 18 juni tot en met vrijdag 22 juni dagelijks gezwommen van 18.00 tot 19.30 uur.

Tijdens de Zwemvierdaagse zwemmen de deelnemers tot 11 jaar een afstand van 250 meter. Oudere deelnemers zwemmen 500 meter per dag. Als beloning voor je prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. De kosten voor deelname bedragen € 7,50 voor zwemmers tot en met 10 jaar en € 10,- voor zwemmers vanaf 11 jaar. Meedoen? Geef je op via de website van de Zwem4Daagse.

Zwem4Daagse

De Zwemvierdaagse is een sportief evenement waarmee kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water. Het is een sportieve, gezonde en leuke activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »