CircusKunst voorstelling voor en door kinderen van 9 t/m 13 jaar

BARENDRECHT – De herfstvakantie komt er weer aan. Voor alle kinderen in Barendrecht en omstreken organiseert CircusKunst dan het vakantiecircus. Ben je op donderdag, vrijdag en zaterdag in de herfstvakantie thuis en heb je zin om wat leuks te doen? Kom dan meedoen!

Meedoen aan het vakantiecircus kost 10 euro. Daarvoor kom je 2 ochtenden oefenen en mag je meedoen met de voorstelling. De oefeningen vinden plaats onder leiding van de docenten van het jeugdcircus in een gymzaal in Barendrecht. Inschrijven kan tot maandag 16 oktober door een mail te sturen naar info@circuskunst.nl. (30 plaatsen, vol=vol).

Circuskunst

Het vakantiecircus is bedoeld voor kinderen van 9 tot 13 jaar. Op donderdag 19 oktober en vrijdag 20 oktober worden de circuskunsten geoefend. Op zaterdag 21 oktober zal er een echte voorstelling voor ouders en alle andere belangstellenden worden gegeven. Zo gaan we ballopen, koorddansen, jongleren, eenwielfietsen en nog veel meer.

Donderdag 19 en vrijdag 20 oktober vinden de oefeningen plaats van 10.00 tot 13.00 uur. Zaterdag 21 oktober wordt er om 10.00 uur begonnen. Iedereen mag die dag om 11.30 uur komen kijken bij de circusvoorstelling in de gymzaal om te zien wat de artiesten geleerd hebben.

Vakantiecircus

Het vakantiecircus is een van de activiteiten van CircusKunst. In augustus 2005 is de stichting Centrum voor CircusKunst (kortweg CircusKunst) opgericht. Jeroen van der Lee en Nathalie van der Linden die toen de initiatiefnemers waren staan nog steeds aan de basis van alle circusactiviteiten. Wat toen begon met een aantal circuslessen voor kinderen is inmiddels groot uitgegroeid. De stichting geeft allang niet meer enkel circuslessen. U kunt CircusKunst ook kennen van lessen in het onderwijs, het pietenhuis, equilibre en andere activiteiten. Daarnaast ziet u CircusKunst vaak op grote evenementen.

« | »