Supermarkt MCD, Marijkesingel, Barendrecht

BARENDRECHT – Er is een nieuw ontwerp voor de uitbreiding van de MCD ontwikkeld. De ontwerpen voor de gewenste uitbreiding van de MCD zijn te bekijken tijdens een inloopavond op 3 juli.

Tussen 19.00 uur en 20.30 uur kunt u op elk gewenst moment binnenlopen bij de informatieavond in de Triomfatorkerk. Er worden geen centrale presentaties gehouden.

Klankbordgroep

Dit ontwerp is samen met de klankbordgroep tot stand gekomen“, aldus de gemeente. Eerdere plannen stuitte op weerstand van omwonenden: de nieuwe laad- en losplek waar vrachtwagens naartoe moeten, zou de wijk er niet veiliger op maken. Vorig jaar bleek uit een onderzoek dat het laad-en lospunt niet naar Marijkesingel hoeft te worden verplaatst.

Uitbreiding

Naast het nieuwe ontwerp bekijken, kunt u vragen stellen aan de klankbordgroep. In deze groep zitten vertegenwoordigers namens de omwonenden, de dr. Schaepmanschool, de firma Boon (MCD), de firma Lanvas (Vastgoed) en de gemeente.  De gemeente toont tevens het plan voor de inrichting van de buitenruimte en geeft informatie over de procedure van de omgevingsvergunning en het vervolgproces.

Verhinderd?

Bent u wel geïnteresseerd, maar op 3 juli verhinderd? Geen probleem. U kunt het ontwerp tot en met vrijdag 7 juli in de MCD bekijken. Eventuele vragen en op- en aanmerkingen kunt u op een antwoordformulier schrijven en inleveren bij de kassa. Dit kan natuurlijk ook tijdens de  inloopavond. In het najaar informeert de gemeente inwoners over het vervolgproces.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »