Archieffoto: Veteranendag Barendrecht 2016

BARENDRECHT – Op zaterdag 10 juni organiseert Veteranen Comité Barendrecht samen met de gemeente Barendrecht de Barendrechtse Veteranendag.

Deze dag is om de Barendrechtse veteranen te bedanken voor hun inzet tijdens missies, maar sinds vorig jaar streeft het comité er ook naar om de bezoekers van dit evenement op een ontspannen manier meer inzicht te geven in het werk van de militairen.

Activiteiten op het plein

Naast muzikale optredens (zie programma) is er verder nog genoeg te doen op het plein Er komen zo’n 10 wagens van Keep Them Rolling hiervan zullen er ook een aantal rond gaan rijden met bezoekers die hier interesse in hebben.

Voor de kinderen zijn er een opblaasbare klimwand, een stormbaan en een springkussen aanwezig, de kinderen mogen gratis op deze attracties. Vanaf 13 uur zal Exotus Serpenti aanwezig zijn, zij zullen meerdere reptielen meenemen waar ze over zullen vertellen en die van zeer dichtbij te zien zijn. Hemels ijssalon, De koffiekraam en het suikerspinfeestje zullen er ook zijn.

Tevens zullen er meerdere informatie kramen staan waarbij u de uitrusting van militairen kunt zien en passen, geschminkt kunt worden en informatie over de verschillende missies kunt krijgen.

Programma Veteranendag Barendrecht 2017

Het programma van dit jaar ziet er als volgt uit:

  • 12:00: Opening van de Veteranendag door de burgemeester op het plein bij het gemeentehuis
  • 12:00 – 12:30: Optreden st Andrews pipe band
  • 13:00 – 13:45: optreden big band Barendrecht
  • 14:30 – 15:00 st Andrews pipe band
  • 15:15 – 16:00 als afsluiting st Andrews pipe band
  • 16:00 start het besloten binnen gedeelte voor veteranen en genodigden

Organisatie

Mochten er nog mensen of organisaties zijn die het leuk vinden aan te sluiten bij deze dag, neem dan vooral contact op met het veteranen comité Barendrecht, dit geldt ook voor veteranen die geen uitnodiging hebben ontvangen voor het besloten binnen gedeelte. (0616469144 secretaris Debbie Greten en 0652668055 vice-voorzitter Michelle Schothuis)

De organisatie wil via deze weg alvast het Delta Donatie fonds, de winkeliersvereniging van de Middenbaan en Ohio entertainment bedanken voor hun hulp en/of ondersteuning bij het organiseren van deze dag.

Foto: Archieffoto Veteranendag Barendrecht 2016Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »