Jongerencentrum BLOK0180

BARENDRECHT – Op donderdag 18 mei 2017 gaat de Barendrechtse Uitdaging feestelijk van start in het Blok 0180 te Barendrecht. De Barendrechtse Uitdaging verbindt het lokale bedrijfsleven, stichtingen, verenigingen, overheid en onderwijs om de samenleving te versterken.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om bij de startbijeenkomst aanwezig te zijn. Deze is van 16.00 tot 18.00 uur en zal aansluiten op de netwerkbijeenkomst die georganiseerd wordt door het Wijkteam Welzijn en Zorg en KijkopWelzijn. Tijdens de startbijeenkomst zal de Barendrechtse Uitdaging inhoudelijk ingaan op haar doelen en wat zij zal gaan betekenen voor Barendrecht.

Uitdaging

Gaat u de Uitdaging aan? De organisatie legt alvast een eerste Uitdaging aan u voor: voor deze feestelijke start bijeenkomst vragen zij u één ondernemer mee te nemen als uw gast. Het liefst natuurlijk een ondernemer uit Barendrecht die maatschappelijk betrokken ondernemen een warm hart toedraagt.

Laat u de organisatie op tijd weten of u aanwezig bent en wie uw gast is? U kunt dit mailen naar info [@] barendrechtseuitdaging.nl. Graag tot 18 mei.

De Barendrechtse Uitdaging

De Barendrechtse Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en het lokale bedrijfsleven, en bemiddelt in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen) en Menskracht (kennis, kunde en extra handen). Het is een bedrijvennetwerk dat dóet. De Barendrechtse

Uitdaging stimuleert bedrijven in de Gemeente Barendrecht om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te laten zien in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »