Talmaweg 107, Barendrecht (Kledingbank Uniek)

BARENDRECHT – Zaterdag 13 mei het is zover. Kledingbank UnieK opent officieel haar deuren aan de Talmaweg 107 in Barendrecht. UnieK heeft eindelijk haar ‘winkel’. De afgelopen weken is de loods aan de Talmaweg omgedoopt tot een heuse winkel van waaruit UnieK haar activiteiten kan uitoefenen.

De winkel wordt zaterdag 13 mei omstreeks 14.30 uur officieel geopend door wethouder Lennart van der Linden. “De wethouder heeft zich, gesteund door een brede vertegenwoordiging van politieke partijen hard ingezet om deze stichting in verbinding te brengen met andere maatschappelijke stichtingen in Barendrecht en daar waar nodig te faciliteren“, aldus initiatiefneemster Ariane Verdoorn.

Winkelen

De week van 15 tot en met 20 mei wordt gebruikt om de mensen in te schrijven. Vanaf dinsdag 23 mei 2017 worden de klanten welkom geheten door UnieK. Voor openingstijden, het afgeven van goederen en overige belangrijke informatie kunt u kijken op stichtinguniek.nl.

Het doel wat de enthousiaste vrijwilligers dienen is het bestrijden van armoede. Dit willen zij bereiken door het uitdelen van kleding, het geven van een verjaardags-doos aan kinderen tot en met 12 jaar en het in bruikleen geven van fietsen. De klanten van deze non-profit stichting hebben een inkomen tot 120% van het bijstandsniveau.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »