Dag 2: Avondvierdaagse Barendrecht 2016

BARENDRECHT – De voorbereiding voor de avondvierdaagse 2017 is weer in volle gang. De startlocatie is dit jaar opnieuw bij het Inge de Bruijn Zwembad aan de Hamburg 200. De organisatie van de avondvierdaagse is nu in handen van Stichting A4D Barendrecht die op 31 maart 2017 is opgericht. De vierdaagse start op maandag 12 juni.

Update: Bekijk hier de wandelroute.

Dit jaar zal er in overleg met de scholen in groepen worden gestart op vastgestelde tijden. De stichting heeft een unieke medaille laten ontwikkelen die geen nummering meer bevat maar onderscheiden wordt door vermelding van het jaartal op het lint. Nieuw ook dit jaar is dat er voor deelnemende groepen prijzen te winnen zijn voor de groep die het leukste is uitgerust en gekleed, en voor de groep die het veiligst loopt en er is een wisselbeker beschikbaar voor de groep die aan beide criteria voldoet. De wandelroutes worden dit jaar ook vooraf beschikbaar gesteld.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf nu tot en met 9 juni 2017 op de volgende manieren: Via de website www.a4dbarendrecht.nl, de kosten zijn dan € 5,00 per inschrijving, bij het Inge de Bruijn Zwembad van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 20.30 uur en van vrijdag tot en met zondag van 09.00 tot 14.00 uur, de prijs bedraagt dan € 6,00 waarbij u een kortingskaart ontvangt waarmee u met twee personen kan zwemmen en slechts voor 1 persoon betaalt.

Verder is het mogelijk op de startavond 12 juni 2017 van 18.00 tot 18.30 uur in te schrijven bij het startbureau op de locatie van het Inge de Bruijn Zwembad.

Parkeren

Fietsen en scooters kunnen worden gestald op de zonneweide van het Zwembad, auto’s in de omgeving op het industriegebied en tegenover Praxis. Parkeren op het terrein van Praxis is NIET toegestaan. Er zal een wegafsluiting worden ingesteld zodat de doorgang van de Bremen naar de Hamburg veilig is voor fietsers en wandelaars. Starten gebeurt gestructureerd, verzamelen voor de start is NIET toegestaan, er wordt per groep in de startvakken verzameld.

Routes

De routes worden op de website www.a4dbarendrecht.nl vooraf beschikbaar gesteld. Na inschrijven en betalen ontvangt u een startbewijs die voor alle avonden gebruikt gaat worden. Na het lopen wordt het startbewijs afgestempeld bij het startbureau. Op donderdag ontvangt u bij inlevering van het 4 keer gestempelde startbewijs een medaille. Doe mee aan dit mooie evenement en beweeg, laten we er samen een mooi evenement van maken voor jong en oud.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »