Koningsdag Zeskamp (16+) bij VV Smitshoek: Stormbaan, buikschuiven en kussengevecht

BARENDRECHT – Na een aantal jaren afwezigheid wordt er dit jaar op Koningsdag weer een zeskamp georganiseerd door het oranjecomité voor de oudere jeugd en volwassenen. De zeskamp bestaat uit een aantal uitdagende onderdelen: Voetbal & Turbo stormbaan, Base Jump Jungle, Zweefbal, Kussengevecht en de welbekende en fameuze Water buikschuifbaan. Uiteraard zullen ook touwtrekken en de kruiwagenrace niet ontbreken.

Je kunt je per team van 6 personen opgeven bij de organisatie. Deelnemen kan vanaf 16 jaar en kost €20 voor een team. Opgeven kan per e-mail via: zeskamp-smitshoek [@] hotmail.com.

Zeskamp

De zeskamp vangt op donderdag 27 april (Koningsdag) aan om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De prijsuitreiking zal na afloop plaatsvinden op veld 1 en hier zal dan ook de felbegeerde wisseltrofee worden overhandigd aan het winnende team.

Spelletjes

Voor de kinderen van 4 t/m 15 jaar zijn er ook een heleboel spellen georganiseerd. Zij kunnen bij de kraam een spelletjes kaart kopen voor €3,00 en een keuze maken uit een 40 tal spelonderdelen, waaronder: een stormbaan, springkussens, roofvogels, 100m sprint, safari, Triominos XL, spijkerslaan. Er is zeker voor iedereen iets leuks te doen. De spelletjes zijn van 13.00 – 15.30 uur.

Zie ook: Programma Koningsdag Barendrecht 2017: Vrijmarkten, kermis, muziek, activiteiten en meer!

« | »