Zuidpolderdag 2015, Barend Bos, Barendrecht

BARENDRECHT – De Buurtsportcoaches van Marlyne In&Outdoor organiseren elke schoolvakantie een sportfeest voor alle basisschoolkinderen uit Barendrecht. In de meivakantie staan er zelfs 2 sportfeesten gepland met een uitdagend aanbod gericht op de doelgroep.

Sportfeest voor peuters en kleuters

Op 25 april van 9.30-11.00 vindt het sportfeest voor kinderen van 2 t/m 6 jaar plaats mét ouder(s)/verzorger(s). Gymzaal de Driesprong wordt een grote binnen speeltuin waarbij de kinderen samen met hun ouders worden uitgedaagd met o.a. klimmen en klauteren, dans, balspelen en spelletjes. Natuurlijk kan je geschminkt worden en is er een springkussen aanwezig!

Meer informatie/aanmelden en betaling (€1) voor het sportfeest kunt u vinden op de website marlyneinenoutdoor.nl (Betaling kan ook aan de deur bij gymzaal de Driesprong).

Survivalfeest voor basisschoolkinderen van 7 t/m 12 jaar

De kinderen van 7-12 jaar moeten nog een week extra geduld hebben voor hun sportfeest. Op dinsdag 2 mei van 13:00 tot 15:00 uur vindt het Survivalfeest plaats in het Barend Bos! Het Barend Bos is tegenover kinderboerderij De Kleine Duiker, 3e Barendrechtseweg 511. Tijdens deze speciale survival editie gaan we aan de slag met o.a. boogschieten, touwtrekken, vlotraces en tijgeren door de modder. Trek dus oude kleren aan, want de kans dat je vies wordt is groot!

Inschrijven en betalen (€1) kan al via de website marlyneinenoutdoor.nl of op de dag zelf bij het Barend Bos. De deelnemers moeten in het bezit zijn van minimaal hun zwemdiploma A.

Foto: Archieffoto van het Barend BosBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »