Vader en dochter nemen videoclip op voor rap over Syndroom van Down

BARENDRECHT – [Foto’s] Vorige maand deed Thijs de Bruijn uit Barendrecht een oproep om video’s in te sturen van vaders samen met hun kind met het Syndroom van Down. Thijs heeft namelijk zelf een positieve rap gemaakt over zijn dochter Eline, zij heeft het Syndroom van Down: “Zou de wereld er niet een stuk mooier uit zien als iedereen gewoon mag zijn?

Update 21 mei: Bekijk hier de video.

Gisteren hebben de opnames plaatsgevonden voor de bijbehorende videoclip van het lied. Terwijl de ijskoude wind over de Gaatkensbult langs de Oude Maas waaide, werden hier de eerste videobeelden voor de clip gemaakt. De videoclip zal worden aangevuld met de vele ingezonden video’s van vaders die het initiatief ondersteunen. Inmiddels zijn dit er al meer dan 30. Het doel van de video is om bewustzijn te creëren en hier iets positiefs mee te doen.

Videoclip

De videoclip werd gisteren (Zondag 23 april 2017) gefilmd op een aantal plekken in Barendrecht en Rotterdam. Bij de opnames op de Gaatkensbult was Thijs zijn dochter Eline ook aanwezig samen met de andere kinderen. Joffrey van der Vliet, zelf vader van een kind met het down syndroom, heeft geholpen bij het filmen en monteren van de clip. Volgende maand zal de rap met videoclip officieel worden onthuld tijdens een releaseparty in Eindhoven door de stichting Beards for Down.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: Wij2, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »