23 nov: Derde kindervoorstelling van De Speelfabriek bij CultuurLocaal

BARENDRECHT – Morgenmiddag (Woensdag 23 november 2016) (23 nov.) staat De Speelfabriek van Tante T weer in De Baerne. De toegang is gratis. De eerste twee voorstellingen van De Speelfabriek bij CultuurLocaal in De Baerne waren een groot succes. Maar liefst vijftig kinderen bezochten de tweede middag, nadat de eerste keer al twintig kinderen waren geweest.

De Speelfabriek is het huis van Tante T. Elke deur heeft een andere kleur en er is van alles te beleven! Samen met het publiek opent Tante T de deuren en worden er allerlei avonturen beleefd en prachtige verhalen verzonnen. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te spelen. Wie weet komt er wel bijzondere visite of ontmoet ze een echte koning. Alles mag en niets is te dol.

Op woensdagmiddag 23 november kunnen kinderen van 4-8 jaar en hun ouders opnieuw de Speelfabriek bezoeken. Deze keer verzorgt viooldocent Arjan Kik van CultuurLocaal de -ook geïmproviseerde muzikale omlijsting. De voorstelling is van 14:30 tot 15:30uur in de BaerneZaal, Buitenlandse Baan 1. De toegang is gratis.

De vierde en laatste voorstelling in de reeks van Tante T en CultuurLocaal in De Baerne zal op 25 januari 2017 zijn. Meer informatie is te vinden op cultuurlocaal.nl.

Foto: Kinderen op zoek naar een nieuw verhaal in de Speelfabriek van Tante T (Fotograaf: Claudia Baarslag)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »