Sinterklaasrepetitie en kerstpresentatie door jongste jeugd Harmonievereniging

BARENDRECHT – Op vrijdag 2 december zal de repetitie van LeerlingenOrkest, BlokfluitKids , SlagwerkKids en MuziekMaatjes een sinterklaasfeestje worden. Alle leden mogen als Piet verkleed komen en we zullen naast de aloude Sinterklaasliedjes ook een sinterklaas Rock en een sinterklaas Rap spelen.

Deze repetitie is niet voor ouders en publiek toegankelijk, maar iedereen die het LeerlingenOrkest en -groepen wil beluisteren is welkom op 16 december bij de Kerstpresentatie in een sfeervol verlicht Trefpunt. De presentatie op 16 december start om 16.00 uur en vindt plaats in de grote zaal van gebouw Het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. De zaal is vanaf 15.45 uur open en de toegang is gratis.

Harmonie

Door de doorstroming naar de vervolgorkesten is er weer plaats voor een aantal nieuwe leerlingen. Aanmelden kan via secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel naar secretaris/Leerlingencoach Maria Prooi tel: 06-42412638. Kijk voor informatie over de gehele vereniging op harmoniebarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »