Santa Run: Kerstmannen en vrouwen rennen door Barendrecht (2015)

BARENDRECHT – Dit jaar zal de Santa Run Barendrecht plaatsvinden op zaterdagmiddag 17 december. Deelnemers kunnen zich hiervoor weer aanmelden. “Meer dan 200 deelnemers hebben in 2015 deelgenomen aan de Rotary Santa Run. Dit jaar willen we het aantal deelnemers ruim gaan overtreffen, en daar hebben we uw hulp bij nodig!“, aldus de organisatie.

Deelnemen aan één van de afstanden wandelen of hardlopen kost €5,00 per persoon. Hiervoor krijg je ook een kerstmanpak met baard en een medaille bij de finish. De opbrengst zal worden gebruikt om het goede doel te steunen: Hospice de Reiziger. Vorig jaar werd er €4.979 opgehaald voor het Hospice. De warming-up (15:15 uur) en het startschot door burgemeester van Belzen (15:30 uur) zal plaatsvinden op het Doormanplein.

Afstanden

Aanmelden via de website is mogelijk voor de volgende wandel en hardloopafstanden. Alle drie de opties hebben een versie voor volwassenen en voor kinderen (kind tot ca. 1,35 m):

  • 3 km Santa Wandel
  • 3 km Santa Run
  • 5 km Santa Prestatie

Aanmelden is ook mogelijk bij hoofdsponsor Berkman (Tuindersweg 34), Hiemstra Sport (Dorpsstraat 50) en bij Aad van Loon Sport (Maasstraat 28). Daarna is het nog mogelijk om je in te schrijven op de dag zelf vanaf 13.00 uur op het Doormanplein.

Prijzen

Naast prijzen voor de snelste wandelaars en hardlopers is er ook een prijs voor de grootste deelnemende groep (bijv sportteams, bedrijven of een vriendengroep).

Zie ook de foto’s en video van vorig jaar: Santa Run: Kerstmannen en vrouwen rennen door BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »