Sinterklaashuis Barendrecht van 19 t/m 26 november in de Carnisse Veste

BARENDRECHT – Kinderen kunnen dit jaar een kijkje nemen in het Sinterklaashuis bij de Carnisse Veste aan het Middeldijkerplein. Na het succes van vorig jaar in Beverwaard heeft de Sinterklaasbrigade Rotterdam besloten om dit jaar naar Barendrecht te komen. Van 19 tot en met 26 november kunnen kinderen ontdekken waar Sinterklaas en zijn Pieten verblijven wanneer zij in Nederland zijn.

De kinderen worden door een van de Pieten meegenomen langs verschillende ruimtes en krijgen onder anderen te zien hoe de Pieten het speelgoed testen en de cadeautjes in pakken. Natuurlijk ontbreekt een ontmoeting met Sinterklaas zelf in zijn werkkamer niet.

Sinterklaashuis

Het Sinterklaashuis is gevestigd in het voormalige IT’s pand in winkelcentrum Carnisse Veste: het momenteel leegstaande winkelpand aan de kant van de fietsenstallingen op het Middeldijkerplein. De entree is €3,- per persoon. Reserveren voor het Sinterklaashuis is niet nodig, je mag langskomen wanneer je wilt. De kans bestaat dan wel dat je even moet wachten. Maar met muziek, tekeningen en spelletjes verveel jij je geen moment! (Groepen groter dan 15 personen alleen op afspraak)

Openingstijden

De openingstijden van het Sinterklaashuis Barendrecht zijn als volgt:

  • zaterdag 19 november 17:00 – 19:00 (Het Sinterklaashuis wordt na de intocht van 19 november in Carnisse Veste om 17.00u officieel geopend door Sinterklaas)
  • zondag 20 november 11:00 – 18:00
  • woensdag 23 november 12:00 – 18:00
  • vrijdag 25 november 12:00 – 18:00
  • zaterdag 26 november 11:00 – 18:00

Op zondag 27 november is het Sinterklaashuis in samenwerking met de stichting Sint voor elk Kind exclusief geopend voor kinderen waarvoor het Sinterklaasfeest niet vanzelfsprekend is (alleen op uitnodiging).

Meer informatie over het Sinterklaashuis is te vinden op de website van de Sinterklaasbrigade. Het Sinterklaashuis is een samenwerking tussen oa de Sinterklaasbrigade Rotterdam, Carnisse Veste, Opnieuw & Co en Gemeente Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »