Feestje bij één-jarige 'In de Bonen' op de Middenbaan (Foto: Opening op 16 okt 2015)

BARENDRECHT – Op 16 oktober 2016 bestond In de Bonen precies 1 jaar en dat moet gevierd worden. “Dat gaan we doen op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober 2016. En zonder u is ons feestje niet compleet!“, aldus Marius de Joode (foto) van In de Bonen. “Dus kom gezellig langs in onze sfeervolle winkel en laat u verrassen.

Alle bezoekers ontvangen op vrijdag en zaterdag een leuke attentie: Marius: “Op vrijdag en zaterdag houden we een loterij waarbij onder alle deelnemers een mooi koffie – en theepakket wordt verloot. De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd.” Op zaterdag is er tussen 11.00 en 15.00 uur een ballonvouwer aanwezig om de kleintjes te vermaken.

In de Bonen

Op dit moment heeft In de Bonen meer dan 30 soorten koffie en meer dan 100 soorten thee. Verder vindt u in de winkel cadeauartikelen, koffie- en theeaccessoires, en allerlei heerlijkheden voor bij de koffie en thee.  Voor de koffieliefhebbers heeft In de Bonen nog een aanbieding: bij aankoop van een cafetière van Leopold Vienna ontvangt u een koffieschep ter waarde van € 6,95 cadeau.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »