Kofferbakverkoop 2015, De Kleine Duiker, Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 10 september 2016 wordt op het terrein van recreatieboerderij de Kleine Duiker voor de vijfde keer een kofferbakverkoop georganiseerd. De toegang tot het terrein voor het publiek is gratis, de kofferbakverkoop is van 10.00 tot 16.00 uur. Wie vanuit zijn auto spullen wil verkopen kan zich voor €13,- aanmelden.

De kofferbakverkoop van dit jaar stond eigenlijk twee weken geleden op de agenda, maar werd afgelast vanwege de vele regenval waardoor het terrein voor een groot deel onder water kwam te gaan.

Kofferbakverkoop

Tijdens deze verkoop kunnen meer dan 200 particulieren hun tweedehands spulletjes letterlijk vanuit de kofferbak van hun auto verkopen. Ook heeft iedereen een flink stuk achter de auto tot zijn beschikking om de tweedehands spullen uit te stallen. Dus zonder te sjouwen heb je binnen een mum van tijd je plekje ingericht en sta je gezellig met andere verkopers in de schapenwei op het terrein van de Kleine Duiker. Natuurlijk is er iets te eten en te drinken.

Regen

De grote kofferbakverkoop die zaterdag 18 juni had moeten plaatsvinden op de Kleine Duiker te Barendrecht is letterlijk in het water gevallen. Door de aanhoudende, hevige regenval was het weiland niet meer begaanbaar en moest de organisatie met pijn in het hart dit evenement afblazen. Alle deelnemers moesten hals –over- kop op de hoogte gebracht worden. Alhoewel de teleurstelling bij de kofferbakverkopers groot was, werd er begripvol en sportief gereageerd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »