Sportief Olympisch Dorp Barendrecht 2015 op sportpark de Bongerd in Barendrecht

BARENDRECHT – De Buurtsportcoach organiseert in de laatste week van de zomervakantie, op donderdag 18 augustus, “Het Olympisch Dorp”. Voor het derde opeenvolgende jaar zullen zij in de zomervakantie een groot gratis sportfeest organiseren voor kinderen in Barendrecht.

In dit Olympische jaar gaan we er uiteraard voor zorgen dat we een spetterend Olympisch Dorp gaan beleven!“, aldus Buurtsportcoach Pieter-Jan Lagerweij.

Olympisch Dorp

Het gratis evenement is voor alle kinderen uit Barendrecht in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Heb jij zin om deze dag (10:00 – 16:00) samen met 5 vriendjes of vriendinnetjes lekker te sporten op sportpark de Bongerd, geef je dan snel op! Er zijn verschillende sporten te doen deze dag, zoals voetbal, hockey, atletiek en zelfs een heuse stormbaan! Vind je het lastig om een team samen te stellen dan kun je jezelf ook individueel opgeven, de organisatie zal er dan voor zorgen dat je bij een ander team mee kunt doen!

Opgeven of voor vragen kun je contact opnemen via olympischdorp [@] gmail.com Meer informatie over deze activiteit kunt u hier vinden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »