Avondvierdaagse van start in Barendrecht 2013

BARENDRECHT – Vanavond (Maandag 6 juni 2016) zullen de activiteiten rond de Avond4Daagse ‘nieuwe stijl’ van start gaan bij het Inge de Bruijn zwembad in Barendrecht. Om 18:00 uur zal de DJ beginnen met plaatjes draaien voor een warming-up. Om 18:45 vertrekken de deelnemers van de 5 kilometer, om 18:30 start de 10km. Burgemeester van Belzen zorgt voor het startschot. De start en de finish worden begeleid door Percussie Groep Ridderster.

UPDATE: Bekijk hier de foto’s van de eerste wandeldag , of bekijk hier direct ALLE 350+ foto’s

Nog niet aangemeld om mee te wandelen? Vanavond (Maandag 6 juni 2016) kan er voor het startschot nog worden ingeschreven bij het start bureau, de kosten bedragen €5,00 per deelnemer.

Avond4Daagse

De 5km route wandelt vandaag (Maandag 6 juni 2016) door de wijken van Carnisselande. De wandelaars zullen via de Voordijk richting de wijk Vrijenburg lopen. De 10km start vanavond (Maandag 6 juni 2016) in de richting van de onderdoorgang A29. Ze wandelen een deel door de wijk Nieuweland en lopen via de Voordijk terug richting Carnisselande. De exacte routes zullen vanavond (Maandag 6 juni 2016) worden uitgedeeld bij de start. Verkeersregelaars zullen bij de kruispunten het verkeer regelen.

Gezien de temperatuur is het verstandig om voldoende drinken mee te nemen. Bij de start/finish worden ijsjes/drankjes/chips verkocht en op de route zelf, thv de Noordersingel, zal IJssalon Hemels met een ijskar staan (smaken: Hemels – Chocolade – Vanille – Aardbei en Smurf).

Deelnemers worden geadviseerd om op de fiets te komen, deze kan worden geparkeerd op de (auto)parkeerplaats voor het zwembad (Hamburg 200, Barendrecht). Wie toch met de auto komt, kan deze parkeren op het parkeerterrein bij de BUVA (Bremen 5, Barendrecht).

Afval loont

Afval loont zamelt de hele week plastic, karton en blik in op de locaties waar de scholen staan en op het terrein van het Inge de Bruijn Zwembad. Afval voorzien van een naam en telefoonnummer maken kans op 1 van de 10 prijzen die dagelijks worden verloot.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »