Zonnige start voor Avondvierdaagse 2016

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanavond (Maandag 6 juni 2016) werd de Avondvierdaagse Barendrecht 2016 gestart met een wandeling door Carnisselande. Ruim 2.100 deelnemers liepen 5 of 10 kilometer onder een stralende zon. Vanaf zes uur verzamelden de kinderen zich bij hun klasgenoten om gezamenlijk te gaan wandelen. Op de parkeerplaats konden de kinderen bij de tafel van hun eigen school een goodie bag ophalen.

Update: Bekijk hier alle 350+ foto’s van dag 1 en hier de foto’s van dag 2 (video dag 2)

De DJ en dansers zorgden, ondanks de tropische temperaturen, nog voor een warming-up. Een showband heeft het begin van de wandeling meegelopen en is ook op het eind weer ingehaakt.

Startschot

De start en finish waren dit jaar voor het eerst bij het Inge de Bruijn zwembad. Na het startschot door de burgemeester konden de deelnemers vertrekken, maar hierbij ontstond door de vele aanwezigen vertraging. De organisatie gaat bekijken hoe het vertrek vanaf het zwembad morgen (Dinsdag 7 juni 2016) soepeler kan verlopen. Dankzij de nieuwe startlocatie zijn de nieuwe routes (door de wijken) weer mogelijk. Morgen (Dinsdag 7 juni 2016) wandelen de deelnemers door de wijk Nieuweland.

Bekijk hier een uitgebreide sfeerimpressie met de leukste foto’s van vanavond

PS: Bedankt iedereen voor de leuke fotomomenten bij het bruggetje op de dijk. Duimpje omhoog! Alle foto’s volgen morgen.

Video dag 2




Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »