Kunstmarkt Barendrecht 2015

BARENDRECHT – Op zaterdag 11 juni 2016 vindt tussen 10:00 en 17:00 uur de 31ste Barendrechtse Kunstmarkt plaats op het plein voor- en in het gemeentehuis van Barendrecht. Er is al een groot aanbod van kunstenaars met verschillende disciplines, schilderkunst, keramiek, glas, sieraden en fotografie.

Kunstenaars uit heel Nederland, België, Duitsland exposeren en verkopen hier eigen werk van hoog niveau. Het publiek kan, wandelend langs de kramen, ongedwongen kennismaken met een uitgebreid aanbod van schilderijen, keramiek, tekeningen, aquarellen, computer- en fijnschilderkunst.

Kunstmarkt

De Barendrechtse Kunstmarkt biedt op deze manier een breed scala aan kunst– en kunstnijverheidsproducten en laat het publiek direct in contact komen met de kunstenaar. De muzikale omlijsting van de Barendrechtse Kunstmarkt zal worden verzorgd door het Barendrechtse duo: Van Bezemwijk. De catering zal deze editie van de kunstmarkt verzorgd door Pure Koffie en Thee.

Wilt u dit alles zelf komen zien, horen en proeven, kom dan op zaterdag 11 juni naar de Barendrechtse Kunstmarkt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »