Tennispark, Tennisvereniging Barendrecht (TVB)

BARENDRECHT – Op zaterdag 12 maart heeft Tennis Vereniging Barendrecht een succesvolle Open Dag gehouden. Mede daardoor heeft de vereniging dit seizoen, waarin de vereniging uitgebreid haar 60-jarige bestaan zal vieren, al meer dan 50 nieuwe leden mogen verwelkomen.

Voor de geïnteresseerden die tijdens de open dag verhinderd waren, zal TV Barendrecht in het zomerseizoen een aantal keren een Open Tennis Ochtend verzorgen. Op een zaterdagochtend kunnen geïnteresseerden dan van 10:00 tot 12:00 uur geheel vrijblijvend het tennispark aan de Graaf Adolfstraat bezoeken om op de volledig gerenoveerde banen een balletje te slaan en informatie in te winnen.

Open Tennis Ochtend

De eerste Open Tennis Ochtend zal plaats vinden op zaterdag 7 mei. De data van de volgende ochtenden zullen op de website van TV Barendrecht bekend worden gemaakt. Voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om op een zaterdagochtend langs te komen, kan er altijd wel een oplossing op maat worden gevonden. Voor informatie, neem contact op met TV Barendrecht via info [@] tvbarendrecht.nl

Foto: Het nieuwe tennispark van TV Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »